FAQ

Frequently asked questions

Wat kost een les?


Elke les kost 1 euro!
Voor welke leeftijd zijn de lessen geschikt?


Elk kind is welkom vanaf 4 t/m 12 jaar
Zijn er yogamatten aanwezig, of moet ik die zelf meenemen?


Ja er zijn yogamatten/meditatiekussentjes en andere attributen aanwezig!
Kan ik als ouder bij de les aanwezig zijn?


Uiteraard bent u als ouder vrij om bij de les te blijven, maar uit ervaring blijkt wel dat dit de concentratie beïnvloed tijdens de les. Voor de allerkleinste kinderen van 3/4 tot 7 jaar is het mogelijk om bij de les te zijn. In de vorm van een ouder-kind yogales. Hierbij leren de ouders en de kinderen op spelenderijs yoga houdingen die ze thuis makkelijk samen kunnen doen.
Is het nodig mijn kind van te voren aan te melden?


Nee, dit is niet nodig. Het mag uiteraard wel. Gebruik dan het aanmeldformulier.
Heeft mijn kind ervaring nodig om mee te kunnen doen?


Nee, ervaring is niet nodig. Tijdens de yogalessen zijn aspecten als competitie en presteren ook niet van toepassing. Iedereen is gelijk en respectvol naar de ander zijn is erg belangrijk tijdens de lessen.
Moet mijn kind elke week naar de yogalessen komen?


Nee, uw kind hoeft niet elke week naar een yogales te komen. Het is uiteraard wel fijner als uw kind regelmatig komt zodat we ook samen aan de yogahoudingen en mindfullenss oefeningen kunnen werken.
Hoelang van te voren moet ik mijn kind naar de les brengen?


Het wordt gewaardeerd als uw kind 15 tot 10 minuten van te voren aanwezig is, zodat we rustig aan de les kunnen beginnen.
Wat voor kleding is het beste om aan te hebben?


Graag gemakkelijk zittende en niet te strakke/knellende kleding. Ook geen rokjes, jurkjes etc. Leggings, joggingbroeken etc. is het prettigst. De lessen worden op sokken of bij warmer weer op blote voeten gedaan.

© 2019 @ Flex & Relax